bloglovin


Lyckan, kärleken och meningen med livet - Elizabeth Gilbert


Canon EOS 450D + Canon EFS 18-55mm f/3.5-5.6

Klockan är 3 på natten och Elizabeth Gilbert ligger på badrumsgolvet och gråter. Hon är drygt trettio, hon är gift, har ett hus utanför stan, ett framgångsrikt jobb och försöker få barn - men hon är inte lycklig. En slitsam skilsmässa, en depression och en turbulent kärleksaffär senare bestämmer hon sig för att ta en "time-out". För att på allvar ge sig själv tid och utrymme för att finna sin livsväg bestämmer hon sig för att själv ge sig ut på en lång resa under nästan ett år. I den här boken får vi följa med på hennes reseäventyr. Hon börjar i Italien där hon lär sig konsten att njuta, i Indien konsten att nå sinnesro och i Indonesien hitta balans

LKM som jag förkortar boken till var en välskriven bok skriven verkligen som en dagbok, fast vi alla vet att i en dagbok kommer man inte ihåg alla samtal och vad exakt alla säger. Det är det som jag irriterar mig på när folk säger att boken var skriven som en dagbok, fast det fanns dialoger i! 
I alla fall så kände man att det var skriven ifårn en person synvinkel. Många tankar, ideer, funderingar och egna åsikter vilket gjorde boken levande. Det var som Elizabeth själv berättade för mig vad hon hade varit med om!

Detta är en bok man ska läsa på en semesterresa, en bok man kan slänga hit och dit och inte vara allt för fokuserad för att fatta vad som händer. En mysig bok som kanske inte imponerar en men ger en en kulturupplevelse i sig


Titel: Lyckan, kärleken och meningen med livet
Författare: Elizabeth Gilbert
Betyg: 5/10
Serie: -
Sidor:
338
Orginalspråk: Engelska (Eat pray love)
Första meningen: "När man reser i Indien - speciellt till någon helig plats eller ett ashram - får man se att många människor bär bönehalsband."


Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback